“Construïm la realitat a través de ficcions i, així, vam construir també la nostra pròpia vulnerabilitat”

Ángeles Marco

(1947-2008)


“La memòria no sols és depòsit de records sinó també eficaç palanca de projectes [...] La memòria no sempre bota cap arrere, obsessionada a reajustar comptes amb el record, també, convertida en base d’iniciatives, s’atrevix a botar cap al buit de l’aventura inexplorada i futura” (Román de la Calle)

Un títol per a cada obra



Què millor que vindre al museu els matins de diumenge per a jugar a ser escultors? Després d'unes quantes setmanes de taller, l'afluència a l'exposició d'Ángeles Marco i al taller didàctic EsCULTURA, somCULTURA és molt satisfactòria. 








Tant com l'ambient de treball en l'IvamLAB, on persones de totes les edats, i per tant amb distinta maduresa, s'impliquen en la tasca proposada, usar el volum per a meditar i experimentar en un ambient de treball dinàmic i alegre, on moure't lliurement i usar les distintes peces i materials per a crear.


















Una de les tasques que els participants assumixen amb naturalitat quan el seu treball està avançada, és el buscar un títol a la seua obra. Títols poètics e creatius, que ens donen pistes de per on ha volat el seu imaginación...



LA TORRE DE BABEL





    El vaixell dels somnis.






ONES DE COLORS